Competitie & Wedstrijdbladen


za 04 apr 2015 (update: vr 22 dec 2017)

De wedstrijdbladen staan ter beschikking op deze website onder de rubriek Recreatie/Administratie - Formulieren/Scheidsrechtersblad Mannen of Scheidsrechtersblad Vrouwen.
Deze dienen na de wedstrijd opgestuurd te worden naar:

Vrouwen : Patrick Hombrouckx - wedstrijdcoördinator voor de Damescompetitie : Zeypestraat 51, B-1910  Kampenhout of via mail.
Mannen : Max Carminati - wedstrijdcoördinator voor de Herencompetitie :  Tweelindendreef, 32 - B-1850 Grimbergen of via mail.

De uitslagen dienen tevens door de verantwoordelijke van de thuisploeg ingebracht te worden in ons automatisch systeem via internet, voor maandagavond 20H00 volgend op de wedstrijd. Doe dit via deze link: www.volleyadmin2.be 

Uitslagen en standen zijn steeds up to date te volgen via VOLLEYSCORES: www.volleyscores.be en selecteer RV

Op deze website kan iedereen 24/24 7/7 alles raadplegen.
Wanneer je naar deze site gaat dan kies je in de rechterkolom RV in het rood en dan competitie of beker (indien die er is) en kan je de reeks kiezen die je wil bekijken voor kalender (inclusief de wijzigingen in het geel gearceerd), uitslagen en rangschikkingen.
Indien je het uitsluitend voor je eigen ploeg wil zien, dan vul je in het zoekvakje bovenaan rechts de naam van de ploeg in en bekom je alles voor die bepaalde ploeg.

De wedstrijden in onze recreatiecompetitie worden steeds geleid door iemand van de thuisploeg. Liefst éénzelfde persoon voor de ganse match.

Neutrale arbitrage is een onderdeel van de fairplay die hoog in het vaandel staat bij onze Volleyfederatie.