Verzekering

Hoe en waar verzekeren?


za 04 apr 2015 (update: za 18 feb 2017)

UITSLUITEND VOOR PLOEGEN MET SPELERS en/of SPEELSTERS DIE VERZEKERD ZIJN bij Volley Vlaanderen via DE VRIENDSCHAP & KVBVB !

Via deze link bekom je alle nodige informatie en kan je zelf de nodige verzekeringsformulieren afprinten

BELANGRIJKE BERICHT en WIJZIGING !

Naar aanleiding van fundamentele wijzigingen in de toekenning van subsidies naar sportverenigingen sinds 01/01/2014, 

  • Subsidies worden niet langer rechtstreeks toegekend via de provincies, voor ons Vlaams Brabant.
  • Subsidies worden enkel nog toegekend door de Vlaamse regering via Sport Vlaanderen aan overkoepelende organisaties/bonden, voor ons Volley Vlaanderen.
  • Subsidies door Sport Vlaanderen worden berekend op basis van het aantal aangesloten en verzekerde leden van een overkoepelende bond, voor ons Volley Vlaanderen.

is onze Volleyfederatie “De Vriendschap” genoodzaakt volgende aanpassing/toevoeging door te voeren aan zijn huidig reglement !

  • Vanaf heden dienen alle nieuwe spelers/speelsters, van alle reeds bestaande competitieploegen van “De vriendschap”, ingeschreven en verzekerd te worden via de Vlaamse, overkoepelende bond, in ons geval Volley Vlaanderen.
  • Voor nieuw startende competitieploegen was dit reeds enkele jaren van toepassing.
  • Aangesloten spelers/speelsters van competitieploegen die niet verzekerd zijn via Volley Vlaanderen, worden met aandrang gevraagd, solidair te zijn met de grote meerderheid van onze ploegen/spelers/speelsters en zich ook te verzekeren via Volley Vlaanderen !    

Samen met de volleyvlaanderen-coördinator recreatievolleybal, Joeri Van de Wiele, is volgende procedure opgestart voor aansluiting van “nieuwe” recreatieve leden.

  • Alle ploegen, waarvan hun spelers/speelsters vandaag ingeschreven en verzekerd zijn via Volley Vlaanderen, hebben reeds een login en wachtwoord, waarmee de secretarissen hun club administratie, rechtstreeks via Volley Vlaanderen website, kunnen onderhouden voor alle via Volley Vlaanderen verzekerde leden.
  • Er zal ook voor de enkele clubs die vandaag nog geen Volley Vlaanderen verzekerde spelers/speelsters hebben, een login en wachtwoord aangemaakt worden door de Volley Vlaanderen coördinator en doorgemaild naar de secretarissen van deze clubs.
  • Zo kunnen dan ook deze ploegen, rechtstreeks via Volley Vlaanderen website, de nodige stappen ondernemen om hun nieuwe spelers/speelsters onmiddellijk aan te sluiten en te verzekeren! Op de ledenlijst van deze clubs zullen echter uitsluitend de verzekerde leden voorkomen. Voor de overige, niet verzekerde leden, blijft de huidige werkwijze van toepassing.

Via deze manier van werken zal “De Vriendschap”, in samenwerking met de Volley Vlaanderen, in staat zijn een perfecte service aan te bieden aan alle clubs en hun leden. Met de geruststelling van een optimale verzekering bij het beoefenen van onze geliefde volleybalsport !

Het bestuur is overtuigd dat deze aanpassingen de werking van onze federatie nog zullen verbeteren en dat we hierdoor de nodige subsidies kunnen behouden en daardoor naar de toekomst kunnen blijven werken met een minimale jaarlijkse clubbijdrage !